GOZSDU MISSION - SZABADULÓSZOBÁK BUDAPEST SZÍVÉBEN


FONTOS INFORMÁCIÓ!!!!

Kedves Vendégeink,

Nagy sajnálattal, de a hatályos rendelkezéseknek megfelelve és a helyzet mielőbbi javulását, mint legfontosabb célt szem előtt tartva a mai naptól a korlátozások feloldásáig a Gozsdu Mission szabadulószobák zárva tartanak.

Addig is használjátok ki az otthon magányát olvasásra és töltsetek le néhány szabadulószobás applikációt, hogy elméteket frissen tartsátok! 

Jó egészséget kívánunk mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Hamarosan találkozunk!

Gozsdu Mission Csapata

Már három éves a Gozsdu Udvar egyetlen szabadulószoba komplexuma, mely jelenleg három szobával várja a szabadulni vágyókat. Szabadulás után azonnal a város legpezsgőbb szórakozónegyedében találjátok magatokat, ahol számtalan kávézó, étterem és szórakozóhely közül választhattok.

A feladat egyszerű: bezárunk Titeket egy szobába és egy órátok van, hogy különböző logikai és ügyességi feladatokon keresztül megtaláljátok szabadulásotok kulcsát. Az óra ketyeg és a szoba csak lassan fedi fel titkát...

WHITE MISSION


Nehézség: 10/10
Ajánlott: 4-7 fő
Játékidő: 90 perc

PRISON MISSION


Nehézség: 7/10
Ajánlott: 2-4 fő
Játékidő: 60 perc

MAFFIA MISSION


Nehézség: 9/10
Ajánlott: 3-6 fő
Játékidő: 75 perc

 
 
 


A GOZSDU MISSION a már jól ismert szabadulós játékot kínálja igényes kivitelezésben:

  • Átgondolt, sokat tesztelt, változatos feladatok: különböző képességeket igénylő feladatok kombinációjára törekedtünk, melyek egyike sem vesz el túl sokat a játékidőből.
  • Autentikus környezet és odaillő feladatok: a szobák és a feladatok kialakításánál figyeltünk arra, hogy azok életszerűek és hitelesek legyenek.
  • Párhuzamos játék lehetősége:  A feladatok egy része párhuzamosan is megoldható, hogy senki se unatkozzon a csapatból.
  • Nincsenek megtévesztő mellékszálak: Hiszünk benne, hogy az élményt a feladatok megoldása adja, nem a feladatok keresése, ezért arra törekedtünk, hogy a feladatok viszonylag könnyen azonosíthatóak és egyértelműek legyenek.
  • Igényesen kialakított, tiszta belső tér: Koszos pince helyett igényesen kialakított belső tér és tiszta, újonnan kialakított mellékhelyiség fogad.
  • Szobánként kialakított, külön zárható gardróbszekrény: A kabátokat, táskákat nem kell bevinni a játéktérre, vagy kint hagyni, ahol bárki hozzáférhet, mert minden szobának saját gardrób szekrénye van, melyet kulcsra lehet zárni.