GOZSDU MISSION - SZABADULÓSZOBÁK BUDAPEST SZÍVÉBEN


Már három éves a Gozsdu Udvar egyetlen szabadulószoba komplexuma, mely jelenleg három szobával várja a szabadulni vágyókat. Szabadulás után azonnal a város legpezsgőbb szórakozónegyedében találjátok magatokat, ahol számtalan kávézó, étterem és szórakozóhely közül választhattok.

A feladat egyszerű: bezárunk Titeket egy szobába és egy órátok van, hogy különböző logikai és ügyességi feladatokon keresztül megtaláljátok szabadulásotok kulcsát. Az óra ketyeg és a szoba csak lassan fedi fel titkát...

WHITE MISSION


Nehézség: 10/10
Ajánlott: 4-7 fő
Játékidő: 90 perc

PRISON MISSION


Nehézség: 7/10
Ajánlott: 2-4 fő
Játékidő: 60 perc

MAFFIA MISSION


Nehézség: 9/10
Ajánlott: 3-6 fő
Játékidő: 75 perc

 
 
 


A GOZSDU MISSION a már jól ismert szabadulós játékot kínálja igényes kivitelezésben:

  • Átgondolt, sokat tesztelt, változatos feladatok: különböző képességeket igénylő feladatok kombinációjára törekedtünk, melyek egyike sem vesz el túl sokat a játékidőből.
  • Autentikus környezet és odaillő feladatok: a szobák és a feladatok kialakításánál figyeltünk arra, hogy azok életszerűek és hitelesek legyenek.
  • Párhuzamos játék lehetősége:  A feladatok egy része párhuzamosan is megoldható, hogy senki se unatkozzon a csapatból.
  • Nincsenek megtévesztő mellékszálak: Hiszünk benne, hogy az élményt a feladatok megoldása adja, nem a feladatok keresése, ezért arra törekedtünk, hogy a feladatok viszonylag könnyen azonosíthatóak és egyértelműek legyenek.
  • Igényesen kialakított, tiszta belső tér: Koszos pince helyett igényesen kialakított belső tér és tiszta, újonnan kialakított mellékhelyiség fogad.
  • Szobánként kialakított, külön zárható gardróbszekrény: A kabátokat, táskákat nem kell bevinni a játéktérre, vagy kint hagyni, ahol bárki hozzáférhet, mert minden szobának saját gardrób szekrénye van, melyet kulcsra lehet zárni.