GOZSDU MISSION - SZABADULÓSZOBÁK BUDAPEST SZÍVÉBEN

2015. január elején megnyílt a Gozsdu Udvar legújabb színfoltja a GOZSDU MISSION, mely kezdetben kettő, később négy szobával várja a szabadulni vágyókat. Szabadulás után pedig azonnal a város legpezsgőbb szórakozónegyedében találjátok magatokat, ahol számtalan kávézó, étterem és szórakozóhely közül választhattok.

A feladat egyszerű: bezárunk Titeket egy szobába és egy órátok van, hogy különböző logikai és ügyességi feladatokon keresztül megtaláljátok szabadulásotok kulcsát. Az óra ketyeg és a szoba csak lassan fedi fel titkát...

WHITE MISSION

PRISON MISSION

 
 

A GOZSDU MISSION a már jól ismert szabadulós játékot kínálja igényes kivitelezésben:

  • Átgondolt, sokat tesztelt, változatos feladatok: Különböző képességeket igénylő feladatok kombinációjára törekedtünk, melyek egyike sem vesz el túl sokat a játékidőből.

  • Gyermekmegőrzési lehetőség: Közvetlen szomszédságunkban található a Gipszkorszak alkotó játszóház, ahol kreatív időtöltést tudnak biztosítani a gyermekeknek míg a felnőttek szabadulnak.  A Gipszkorszak szolgáltatásait nem fedezi a játék díja! További információ a www.gipszkorszak.hu oldalon található.

  • Igényesen kialakított, tiszta belső tér: Igényesen kialakított belső tér és tiszta, újonnan kialakított mellékhelyiség fogad.

  • Szobánként kialakított, külön zárható gardróbszekrény: A kabátokat, táskákat nem kell bevinni a játéktérre, vagy kint hagyni, ahol bárki hozzáférhet, mert minden szobának saját gardrób szekrénye van, melyet kulcsra lehet zárni.

  • Autentikus környezet és odaillő feladatok: A szobák és a feladatok kialakításánál figyeltünk arra, hogy azok életszerűek legyenek.

  • Párhuzamos játék lehetőségeA feladatok egy része párhuzamosan is megoldható, hogy senki se unatkozzon a csapatból.

  • Nincsenek megtévesztő mellékszálak: Hiszünk benne, hogy az élményt a feladatok megoldása adja, nem a feladatok keresése, ezért arra törekedtünk, hogy a feladatok viszonylag könnyen azonosíthatóak és egyértelműek legyenek.